Редактор: e-mail: Кадър NOVA NEWSКогато няма медийна свобода, тогава състоянието на културата

...
Редактор: e-mail: Кадър NOVA NEWSКогато няма медийна свобода, тогава състоянието на културата
Коментари Харесай

Атанас Зафиров, БСП: 20 дни преди изборите, да погалиш по главата 1000 човека и да им дадеш по 4000 лева, това за мен е унижение

Редактор: 

e-mail: 

Кадър NOVA NEWS

Когато няма медийна независимост, тогава положението на културата е сериозно. Ролята на страната обаче е да сътвори такава платформа, такава клетка или такова изискване, в което свободно да се развива културните полезности и културните артефакти.

Така Атанас Зафиров от " Българска социалистическа партия за България " стартира коментара си дали страна обезщети задоволително културата в изискванията на пандемията от ковид. 

Всяко едно деяние, изключително 20 дни преди изборите, да погалиш по главата 1000 индивида (бел. ред. актьори и певци) и да им дадеш по 4000 лв., това за мен е оскърбление, защото бюджетът за просвета в държавния бюджет е близо четири пъти по-голям от бюджета на Министерство на околната среда и водите. И все пак, някой взема решение, че с един жест, тъкмо когато хората имат потребност, ще подбере по чудноват метод N брой хора, а други няма да бъдат позволени до това, тъй че може би диалогът би трябвало много повече да продължи. Но свободата е изискването за културата, като полезност за една нация, сподели още Атанас Зафиров.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР